Ne propustite VELIKO OTVORENJE dugo očekivanog „Pop's Caffe & Food“ restorana u srcu Sarajeva!

Vaš omiljeni restoran svoja vrata otvara 24.02.2021. na adresi Dalmatinska 6.

Na ulicama Sarajeva od naših promoterki potražite svoj „Pop's popust“, i prenesite nam Vaše impresije.

Jer… „Stalo nam je do Vašeg mišljenja“!

O nama

Za veoma kratko vrijeme uspjeli smo da se izdvojimo iz standarne ponude restorana i objekata brze hrane gdje smo na nama svojstven način s puno ljubavi i pažnje pripremili preko 30 različitih proizvoda za svačiji ukus.

U svaki gram jela koji se priprema u našoj kuhinji uloženo je mnogo truda i ljubavi, što je za veoma kratko vrijeme prepoznato od naših, već vjernih, posjetitelja i to je ono čime se posebno ponosimo.


Svaki gram hrane, gram ljubavi!!!

U to ime, konstantno radimo na uvođenju novih obroka, jednako kvalitetnih i provjerenih, a isto tako zadržavamo one zbog kojih nam se naši gosti stalno vraćaju.

Premium Burger

U svojoj širokoj ponudi burgera, neizostavni i omiljeni „Premium Burger“-i napravljeni su od 100% mljevenog ramsteka, svježih salata iz domaće proizvodnje i obogaćeni Specijal Pop's umakom. Za svaki ukus prilagodili smo i dodatne sastojke, kako bi ispunili očekivanja i najvećih Burger lovera.

Tortilja sa piletinom

Pored bogate ponude salatnog programa, svoj „menu“ smo osvježili i tortiljama sa piletinom i ramstekom, uz sjeckano povrće, krompir po izboru, kao i Specijalni Pop's sos.

Sushi i American pancake

Nismo zaboravili ni sladokusce, te smo za njih pripremili veliki izbor slastica. Pred Vas smo stavili težak izbor ; sushi pancake, fritule, American pancake, waffle, Pasta pancake, Pop's waffle torte, Pop's Ice cream, i još mnoštvo neodoljivih deserta. Probajte odabrati samo jedan!